Webstedet for slægten
 PILGAARD/PIILGAARD
Velkommen, gæst.  
                          
  Login        Opret en brugerkonto         Kontakt mig       Dansk        English  

Om dette websted

Velkommen til mit websted for slægten Pilgaard/Piilgaard med udspring i landsbyerne Værum, Ørum, Vissing, Tinning og Nr. Galten lige nord for Hadsten stationsby. Slægten kan med sikkerhed spores i området tilbage til starten af 1700-tallet, men der er spor der antyder at den går helt tilbage til 1600-tallet. Slægten har også forbindelser til USA (Jens Christian Olesen, Karen Pilgaard Reid) og England (Else Louise Pilgaard Bennett). Webstedet indeholder også oplysninger om slægten Tindborg, der udspringer fra landsbyen Tinning.

I øverset ventre hjørne kan du søg efter dig selv eller en anden i din familie og se om du tilhører slægten. Hvis du mener at tilhøre slægten, men ikke kan finde dig selv eller en anden når du søger, eller hvis du bemærker en fejl eller mangel i de registrede oplysninger vil jeg meget gerne hvis du vil kontakte mig. I det hele taget vil jeg gerne høre fra dig hvis du tilhører slægten, har relationer til slægten, eller har kendskab til en eller flere slægstmedlemmer (klik på 'kontakt mig' og send mig en besked).

For at få fuld adgang til alle oplysninger på dette websted skal du oprette en brugerkonto og logge ind (se FÅ FULD ADGANG). Dette websted er oprette september 2011 og udbygges løbende med nye informationer (se STATUS FOR DETTE WEBSTED). Senest opdateret 30 September 2012.

NB! jeg beklager den lange svartid nogle har oplevet fra de registrede sig som nye brugere til deres konto er blevet aktiveret. Pga. en fejl på hjemmesiden blev jeg ikke gjort opmærksom på jeres registreringer.

                                   
Peder "Sams" Nielsen Pilgaard          Jensine Inger Kirstine Jensen
(1857-1940)                                         (1848-1924)
   
Feature Artikler

feature 1 FÅ FULD ADGANG Opret en brugerkonto, login og du vil få fuld adgang til alle persondata, billeder, fortællinger, originaldokumenter, rapporter og meget mere. Klik på linket ovenover for at hvordan og hvad ...

feature 2 STATUS FOR DETTE WEBSTED Følg med i hvad der sker med dette websted

feature 3 Fortælling 3 (under opbygning)

feature 4 Fortælling 4 (under opbygning)

 
Kontakt mig

email imageHvis du har nogen spørgsmål, kommentater eller hvis du kan bidrage med yderligere oplysninger så kontakt mig endelig. Jeg ser frem til at høre fra dig.